Målarna.com

Hur utförs en Fasadrenovering?

Fasadrenovering är en nyckelkomponent för att ge din byggnad ett fräscht utseende och förbättrad hållbarhet.

Fasadrenovering inleds med en detaljerad inspektion där skadade områden identifieras. Efter det utförs reparationer, inklusive åtgärdande av sprickor och skadad puts. Murning och ersättning av skadade tegelstenar följer. Därefter appliceras färg och yta noggrant enligt kundens val och behov. Vid tilläggsisolering installeras isoleringsmaterial på fasadytan.

Här är en översikt över våra fasade tjänster:  

  • Reparationer:

 Vi utför noggranna reparationer för att åtgärda eventuella skador på din fasad, inklusive sprickor, skador på puts och annat som kan påverka byggnadens integritet.

  • Murning:

Vår expertis omfattar professionell murning för att säkerställa en stark och stabil fasadstruktur, med fokus på precision och kvalitet.

  • Fasadmålning:

Att ge din fasad en ny färg kan förnya hela byggnadens utseende. Vår fasadmålningstjänst skapar en vacker och skyddande yta.

  • Fönsterbyten, Fönstermålning och Fönsterrenoveringar:

Vi hjälper till med att byta ut fönster för att förbättra energieffektiviteten och estetiken. Dessutom erbjuder vi fönstermålning och renoveringar för att förlänga deras livslängd.

  • Tegelfasader – Lagning av Fogar, Armering, Kramlor med mera:

Vi utför expertlagningar av tegelfasader, inklusive fogar, armering och kramlor, för att säkerställa att din tegelfasad är stark och motståndskraftig.

  • Tilläggsisolering:

Förbättra energieffektiviteten genom att lägga till isolering på din fasad. Vår tilläggsisoleringstjänst ger en effektiv lösning för temperaturkontroll och energibesparing.

  • Byten av Träpaneler:

Vi hjälper till med att byta ut träpaneler för att säkerställa att din fasad behåller sin skönhet och integritet över tiden.

Här det dags för dig att renovera fasaden? Vi tar mer än gärna en kolla på din fasad och kommer med en professionell utvärdering och vi har självklart kostnadsfri offert.

Senaste inläggen

Kontakta oss

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vill du bli kontaktad?