Målarna.com

Fasadtvättning i Hammarby Sjöstad

I Hammarby Sjöstad utförde vi före att tag sen en fasadtvättning. Fastighetsägaren ville ge huset en ansiktslyftning och betonade vikten av att bibehålla områdets estetiska charm.

Vår process

Vi började med en noggrann inspektion av fasaden för att identifiera smuts, alger och andra föroreningar. Därefter utformade vi en skräddarsydd tvättstrategi som skulle ge bästa möjliga resultat.

Vi använde specialanpassade rengöringsmedel och högtryckstvätt för att skonsamt avlägsna smuts och alger utan att skada fasadens yta. Vårt erfarna team arbetade noggrant för att säkerställa att varje del av fasaden behandlades effektivt.

Efter fasadtvättningen var resultatet otroligt! Fastighetens ursprungliga färger och struktur framträdde tydligt, och huset såg ut som nytt. Fastighetsägaren var överlycklig över det förvandlade utseendet och insåg hur viktig regelbunden fasadtvättning är för att bevara husets skönhet och värde.

Dags att tvätta fasaden?

Vill du också återuppliva din fastighet i Hammarby Sjöstad? Kontakta oss för att utforska hur vår fasadtvättningstjänst.

Senaste inläggen

Kontakta oss

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vill du bli kontaktad?