Målarna.com

Vad kan vi erbjuda dig som målningsfirma?

Som målare erbjuder vi en omfattande rad tjänster för att förvandla ditt hem eller kontor till det du alltid har drömt om.  

Översikt över våra tjänster:

Fasadmålning:

Vi förvandlar utseendet på din fastighet med professionell fasadmålning, vilket ökar dess estisk och skyddar den mot väder och vind.

Invändig Målning & Tapetsering:

Från färgval till exakt målning eller tapetsering, ser vi till att varje yta i ditt hem eller kontor matchar din stil och skapar en harmonisk atmosfär.

Fönstermålning:

Vi tar hand om fönstermålning med precision, för att förbättra både utseende och livslängd på fönstren.

Dörrmålning & Trapphusrenovering:

Vi fräschar upp dörrar och trapphus, ger dem nytt liv med färg och underhåll för att göra varje detalj i ditt hem inbjudande.

Snickerier och Träpanel:

Vi utför arbeten på snickerier, inklusive byte av träpanel och träfasad, för att se till att träytorna är i toppskick och skyddade.

Byggställningar:

Vår service inkluderar installation och användning av byggställningar för att säkerställa en säker och effektiv arbetsmiljö.

Färgsättning:

Vi erbjuder rådgivning om färgsättning för att skapa en balanserad och attraktiv inredning i linje med din vision.

Kontorsrenovering, Lokalanpassning & Hyresgästanpassning:

Förvandla ditt kontor med våra specialiserade tjänster för kontorsrenovering och hyresgästanpassning för att skapa en inspirerande arbetsmiljö.

Lägenhetsrenovering:

Vi hjälper till med att renovera lägenheter för att göra dem mer funktionella, moderna och attraktiva för både ägare och hyresgäster.

Kontakta oss idag

Oavsett ditt projekt, kan du lita på vårt erfarna team för att leverera kvalitetsarbete, omsorgsfullt utfört och anpassat till dina behov. Kontakt oss för ditt nästa renoverings- eller måleriuppdrag.

Senaste inläggen

Kontakta oss

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vill du bli kontaktad?