Målarna.com

Målare i Vällingby, Stockholm

Med lite färg kan du skapa väldigt stor förändring och vi finns här för att förverkliga alla dina drömmar. På vår målarfirma från Vällingby i Stockholm arbetar bara kompetenta och utbildade målare som kan måla om i din bostad, på ditt företag eller i din fastighet. Tack vare vår långa erfarenhet av yrket kan vi även ta oss an utvändiga måleriarbeten, t.ex. när du vill måla om husfasaden på villan eller sommarstugan. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Målning av Fasader

Kompetent målerifirma för små och stora uppdrag. Vi målar & tvättar hus, villor & sommarstugor!

Målning & Tapetsering

Vi erbjuder ett stort utbud av vackra tapeter som passar för alla olika ändamål.

Renovering

Vi har många års erfarenhet av branschen och erbjuder totalentreprenad!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Målerifirma i Vällingby

Vi har utfört måleriarbeten i bl.a. Kälvesta, Spånga, Åkermyntan, Hässelby Villastad, Hässelby Strand, Bromsten, Sundby & Solhem

Lokal målerifirma i Vällingby med omnejd

Vårt jobb är att kunna erbjuda dig så bra service som möjligt och det gör vi lättast genom att alltid finnas nära tillhands. Därför har vi valt att fokusera lite extra på området kring Vällingby med omnejd.

Det innebär att du även kan hitta oss i Kälvesta, Spånga, Åkermyntan, Hässelby Villastad, Hässelby Strand, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solhöjden, Flysta, Sundbyberg, Bromma, Ängby, Blackeberg, Vinsta, Duvbo, Järfälla, Sollentuna och Kista.

Sänk dina kostnader med ROT-avdraget

Visste du att du kan använda dig av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader med 30 %? ROT-avdraget gäller för arbetskostnaden och är ett bra sätt för dig att spara in mer pengar på arbetet.

Du behöver inte själv göra någon ansökan för att få fakturan reducerad. Vi sköter all kontakt med Skatteverket och ser till att du får en redan avdragen faktura. Vi tar hand om hela processen åt dig, så att du kan luta dig tillbaka och se ditt hem ta form!

Personliga platsbesök för bästa resultat

När du ska göra en större renovering eller måleriarbete vill vi gärna komma ut till dig på ett första besök. Det ger oss möjlighet att titta närmare på förutsättningarna och hitta en skräddarsydd lösning som passar dig.

Det gör det också lättare för oss att förstå dina behov och önskemål, samt ge dig ett korrekt kostnadsförslag.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?