Målarna.com

Målare på Lidingö

Vi är byggfirman som kan hjälpa dig måla, bygga om och renovera på och runt Lidingö. Vi är ett duktigt måleriföretag i Stockholm med över 15 års erfarenhet. Våra behöriga målare och snickare garanterar en kostnadseffektiv och professionell utförande av ditt måleri- eller renoveringsprojekt, med ett slutresultat som du kommer att bli nöjd med. Kontakta oss för att få ett gratis prisförslag.

Målning av Fasader

Vårt team består av skickliga målare & snickare med mångårig erfarenhet av att utföra fasadmålningar!

Målning & Tapetsering

Planerar du en renovering eller ett projekt inom måleri någonstans på Lidingö med omnejd?

Renovering

Vi har mer än 15 års erfarenhet av att planera och genomföra renoveringsprojekt!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Allt inom Måleri & Snickeri kring Lidingö

Vi har utfört måleriarbeten i bl.a. Gåshaga, Herserud, Hersby, Brevik, Bosön, Bodal, Dalenum, Baggeby, Larsberg, Skärsätra, Torsvik, Näset och Killinge.

Ditt kompletta byggföretag för måleri och renoveringar i Stockholms Skärgård

 • Fasadmålning
 • Fönstermålning
 • Renovering av trapphus och trapphusmålning
 • Tapetsering
 • Renovering av fönster
 • Fasadrenovering
 • In- och utvändigt måleri
 • Anpassning av lokaler
 • Anpassning av kontors- och hyreslokaler
 • Snickeriarbeten
 • Renovering av lägenheter
 • Ombyggnationer

Serviceinriktade byggtjänster av hög kvalitet på Lidingö med omgivning

Du kan dra nytta av vår djupa kunskap inom måleri och renovering på Lidingö och områden som Gåshaga, Herserud, Hersby, Brevik, Bosön, Bodal, Dalenum, Baggeby, Larsberg, Skärsätra, Torsvik, Näset och Killinge.

Byggprojekt i alla storlekar

Vi utför måleri och renoveringar för både privata och företagskunder. Vi har till exempel målat och renoverat åt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, villaägare, företagskunder, föreningar och många fler. Vi målar in- och utvändigt i sommarstugor, hyreshus, flerfamiljshus, villor, fritidshus, kontorsbyggnader och många andra typer av fastigheter.

Få en del av din kostnad sänkt med rotavdraget när du anlitar oss

Nästan alla tjänster som vi listade ovan är berättigade till rotavdrag. Detta ger dig möjlighet till lägre kostnad om du vill att vi ska hjälpa dig med måleri eller byggarbeten i din bostad. Du måste själv stå som ägare för bostaden, samt vara folkbokförd där för att kunna använda avdraget.

Anlita en trygg och pålitlig målerifirma

Hör av dig till oss så tar vi reda på hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med ditt projekt inom måleri eller bygg. Du kan förvänta dig ett trevligt bemötande och återkoppling med en kostnadsfri offert.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?