Målarna.com

Målare i Kungsängen & Upplands-Bro

Det finns flera fördelar med att anlita en professionell och seriös målerifirma i Kungsängen och Upplands-Bro i Stockholm. Med en målerifirma och duktiga hantverkare kan du skapa ett personligt hem där du och din personlighet får ta uttryck. Vi är en lokal målerifirma som arbetar i Kungsängen, Upplands-Bro, Kallhäll, Järfälla, Bålsta, Håbo, Upplands Väsby, Skokloster, Märsta i Stockholm. På så sätt kan vi alltid vara nära dig som kund och erbjuda flexibilitet.

Fasadmålning

Letar du efter en bra och pålitlig målare i Kungsängen och Uppland? Då har du kommit helt rätt.

Måleri & Tapetsering

Allt inom invändigt måleri & tapetsering av sovrum, badrum, kök och mera!

Renovering

Tack vare vår långa erfarenhet av branschen har vi kunskapen som krävs för att ta oss an många olika typer av projekt!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Målare kring Kungsängen & Upplands-Bro

Renovering i Enköping, Arlanda, Knivsta, Grillby, Håbo, Upplands Väsby, Skokloster, Steninge, Bålsta, Märsta, Odensala m.m.

Skräddarsydda målerilösningar som passar dig

Vi erbjuder ett mycket stort utbud av färger i vackra kulörer, så att du kan hitta det som passar dig och din bostad bäst. Naturligtvis kan vi även skräddarsy färger om det är något som du saknar.

Våra duktiga och utbildade målare vet inte bara vad som krävs för att sätta färg på dina väggar, utan de har också ett öga för detaljer och kan skapa ett hem som verkligen avspeglar dig.

Lokal målerifirma med 15 års erfarenhet

Det finns flera saker som är viktiga att tänka på när du ska anlita en målerifirma och en av dessa är erfarenheten. Med våra många år i branschen kan du som kund alltid känna dig trygg, eftersom vi vet vad vi sysslar med.

Skulle det ändå vara så att du inte är helt tillfredsställd efter vi lämnat arbetsplatsen kan du alltid använda vår 100 % nöjd kundgaranti. Denna garanti kan med fördel användas av både privatpersoner, företag och fastighetsägare.

Stort kontaktnät av pålitliga samarbetspartners

Tack vare vårt stora kontaktnät av duktiga och kompetenta samarbetspartners kan vi erbjuda dig den bästa servicen från början till slut.

Vill du bygga om, renovera eller bygga nytt kan vår målerifirma finnas med dig hela vägen. Det enda som krävs är att du hör av dig till oss och berättar vad du vill ha. Vi sköter resten!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vill du bli kontaktad?