Målarna.com

Målare i Kista

Hela syftet med att anlita en professionell målerifirma är för att säkerställa att arbetet blir korrekt utfört. Ett måleriföretag kan säkerställa att du får ett resultat som är fackmannamässigt utfört och som samtidigt håller riktigt länge. Vår entreprenad har över 15 års erfarenhet av branschen och erbjuder kostnadsfria offerter till alla kundgrupper. Vi har även en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av om du skulle vara missnöjd med arbetet eller har moment som du inte är tillfredsställd med.

Fasadmålning & Tvättning

När du vill måla om i din villa, sommarstuga eller ditt fritidshus rekommenderar vi att du hör av dig till oss!

Måleri & Tapetsering

Är det dags att måla om? Vi utför bl.a. målning & tapetsering av lägenheter & rum.

Renovera

Givetvis kan vi hjälpa er med renovering i samband med målningen!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Måleri & Renovering i Kista

Måleriarbeten i bl.a. Stocksund, Edsviken, Enebyberg, Djursholm, Sundbyberg, Råsunda m.m.

Lokalt måleriföretag i Kista

För oss är det viktigt att alltid finnas tillgängliga för våra kunder och samtidigt kunna erbjuda så flexibel hjälp som möjligt. Därför har vi valt att fokusera på lokalt arbete i Kista med omnejd. Idag hittar du oss i bland annat Kista, Solna, Stockholm och Danderyd, men vi finns även i Stocksund, Edsviken, Enebyberg, Djursholm, Sundbyberg, Råsunda, Helenelund, Silverdal, Norrviken, Häggvik och Upplands Väsby. Vill du veta mer om vårt arbete och hur vi kan hjälpa dig med målning av din fastighet eller privata bostad är du välkommen att höra av dig!

Våra tjänster inom renoveringar och måleri

  • Målning invändigt & utvändigt
  • Tapetsering
  • Fasadmålning
  • Fönstermålning
  • Renoveringar av lägenheter, radhus, lokaler, kontor och hus
  • Dörrmålning
  • Trapphusrenovering
  • Byten av träfasader och träpaneler

Målning för alla fastighetsstyper

Oavsett om det är ett stort eller litet jobb du vill ha hjälp med står vi redo att åta oss uppdraget. Vi arbetar inte bara med villor, radhus och fritidshus, utan vi kan också måla om stora kontor, skolor, kyrkor och kommersiella fastigheter.

Gratis offert när du hör av dig till oss

Det kan vara svårt att säga på rak arm hur mycket ditt projekt kommer att gå på. Våra kunder har ofta mycket unika och personliga projekt som de vill ha hjälp att förverkliga, där både färger såväl som mönster och detaljer kan variera kraftigt. Vill du veta hur mycket din ommålning kommer att gå på rekommenderar vi att boka in ett personligt platsbesök, där vi får möjlighet att titta närmare på förutsättningarna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?