Målarna.com

Målare i Strängnäs, Sörmland

Letar du efter en målarfirma med över 15 års erfarenhet av branschen? Då är du välkommen att kontakta oss! Med våra duktiga hantverkare har det aldrig varit enklare att sätta ny färg på tillvaron. 

Fasadmålning & Tvättning

Det har aldrig varit enklare att anlita en professionell och seriös målerifirma i Sörmland som nu!

Måleri & Tapetsering

För oss är det viktigt att du som kund kan luta dig tillbaka och låta proffsen ta hand om jobbet istället.

Renovering & Snickeri

Vill du passa på att renovea om i samband med en målning har vi hantverkarna för dig

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Er Lokala Målare i Strängnäs, Sörmland

Vi arbetar lokalt i Strängnäs, men vinns också tillgängliga för dig i Ulvhäll, Abborreberget, Löt, Malmby, Mariefred, Åkers Styckebruk, Vansö, Ulvhäll, Stallarholmen, Västra Åkerby, Eldsundsviken, Tosterö, Vannesta och Sundby park.

Målare med lång erfarenhet av branschen

Vårt mål är att ge dig ett resultat som du kan vara riktigt stolt över, oavsett om du väljer att anlita oss för ommålning av vardagsrum, barnrum, tal, fönster eller till och med fasad. Vi är ett riktigt starkt och pålitligt gäng med självgående hantverkare och skräddarsydda lösningar. Det innebär att vi tar fram den bästa lösningen för just dig, ditt ändamål och din bostad. Vi har kunskapen som krävs för att arbeta med alla typer av fastigheter, från villor till radhus, lägenheter, kommersiella fastigheter, skolor och mycket mer!

Vi målar för alla kundgrupper

Oavsett vilken kundgrupp du tillhör är du välkommen att kontakta oss. Genom åren har vi fått möjlighet att arbeta med kunder inom alla sektors och det är något som vi är mycket stolta över. Vi kan till exempel hjälpa fastighetsägaren att måla om i trapphuset eller i lägenheterna, men vi kan också hjälpa företagaren att renovera på kontoret. Naturlivs hjälper vi även dig som privatperson som vill måla om i eller utanpå din bostad. Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster!

Boka målare med ROT-avdrag

Visste du om att du kan använda ROT-avdraget för att sänka dina kostnader när du anlitar vår målerifirma? Avdraget kan dock endast användas om du vill utföra arbeten på den privata bostaden, till exempel din villa, sommarstuga eller fritidshus. Med avdraget får du reducera fakturan med 30 %. Vi sköter allt arbete åt dig och du får sedan en faktura som är avdragen och klar. Det kan helt enkelt inte bli smidigare än så!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?