Målarna.com

Målare i Södertälje

Behöver ni en målerifirma i Södertälje, södra Stockholm? Vi är en lokal målare som utför allt inom renovering, målning & tapetsering i bl.a. Rönninge, Salem, Viksberg, Nykvarn, Strängnäs, Mariefred, Hölö, Mölnbo, Gnesta och många fler. Du är välkommen att höra av dig till oss med alla typer av förfrågningar som har att göra med bygg-, måleri- och renoveringsuppdrag. Vi jobbar för privata kunder, Kontakta oss för en fri offert idag!

Målning av Fasader

Är det dags att måla om fasaden? Vi målar & tvättar hus, villor & sommarstugor!

Målning & Tapetsering

Vi kan hjälpa er måla & tapetsera bl.a. sovrum, badrum, kök och mera!

Renovering

Våra snickare & målare kan givetvis hjälpa er med mindre & större renoveringsarbeten!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Allt inom Måleri i Södertälje

Vi har utfört måleriarbeten i bl.a. Nykvarn, Strängnäs, Mariefred, Hölö, Mölnbo & Gnesta

En målerifirma med rätt kompetens

Vad är det för egenskaper som särskiljer en bra måleri- och byggfirma från en dålig? Det handlar förstås om flera olika saker. Vi skulle säga att en av dem är förmågan att kontinuerligt leverera över förväntan. En annan är att ha kapaciteten att självständigt slutföra jobb efter budget och enligt överenskommen tidsplan. Detta beskriver oss som är ett måleri som varit verksamt i mer än 15 år och som utför uppdrag i Södertälje och närliggande områden som Nykvarn, Strängnäs, Mariefred, Hölö, Mölnbo, Gnesta och många fler.

Kontakta våra målare för en fri offert idag!

Du är välkommen att höra av dig till oss med alla typer av förfrågningar som har att göra med bygg-, måleri- och renoveringsuppdrag. Vi jobbar för privata kunder, företag, bostadsrättsföreningar med mera.

Våra tjänster i Södertälje

Våra certifierade hantverkare har olika expertis och kompetensområden. Det gör att vi kan erbjuda en bred uppsättning tjänster såsom:

  • Målning – invändigt och utvändigt
  • Tapetsering
  • Renoveringsuppdrag
  • Snickeri
  • Nybyggnationer
  • Byten av träpaneler
  • Fönstermålning


Saknar du något i listan som du tycker borde finnas där? Det är chansen stor att vi kommer att kunna göra det åt dig också. Hör av dig till oss med din idé!

Certifierade & erfarna målare 

Alla våra hantverkare har mångårig erfarenhet och är certifierade inom sina respektive fält. Det gör att du som beställare kan känna dig trygg med att allt hantverk blir utfört enligt högt ställda kvalitetskrav och enligt konstens alla regler.

Renoveringar med fingertoppskänsla 

Vi renoverar företagslokaler, villor, radhus m fl, alltid med samma fingertoppskänsla. Vad innebär det? Det innebär att arbeten vi utför görs med den noggrannhet och känsla för detaljer som bara mångårig erfarenhet kan ge.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Behöver ni en Målare i Södertälje?

Kontakta oss innan du målar om nästa gång för en gratis offert!

Totalentreprenad gör det enkelt för dig

Vi är en totalentreprenör, vilket innebär att du som kund kan förvänta dig att hela uppdraget kommer att startas och slutföras av oss. Du behöver med andra ord inte anlita flera olika företag för att få hela arbetet gjort. Med det sagt kan vi förstås göra hela uppdraget eller delar av det beroende på dina önskemål. I starten av ett uppdrag får du en kontaktperson hos oss. Denne kan du föra en dialog med under hela arbetsprocessens gång. Du kan i och med det känna dig trygg för att du alltid har full insyn i hur arbetet fortskrider.

Kontakta oss innan ni målar om nästa gång för en gratis offert

Det är en självklarhet att kostnaden är en viktig faktor när det gäller den typen av arbeten vi utför. I det avseendet lovar vi att vi kommer att prestera och leverera bästa kvalitet till lägsta möjliga pris. Men vad kostar det då? Det får du reda på om du hör av dig till oss med en förfrågan. En offert från oss är alltid kostnadsfri. I vissa fall är det en stor fördel för oss om vi får möjligheten att inspektera förutsättningarna på plats. Detta för att vi ska kunna bilda oss en uppfattning dels om kostnader, men också hur vi ska kunna genomföra uppdraget på bästa möjliga sätt. De flesta av våra tjänster ger dig rätt att göra ROT-avdrag. Avdraget ger dig möjligheten att dra av upp till 30 procent av totalkostnaden av exempelvis ett renoveringsuppdrag, max upp till 50 000 kr. Vi åtar oss gärna att hjälpa dig med detaljerna och kontakten med Skatteverket när det gäller ROT-avdrag.

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?