Måleriföretag i Nynäshamn

Vi är en målare och renoveringsfirma i Nynäshamn med mer än 15 års erfarenhet i branschen. Vi har fram till idag utfört uppdrag för både privat- och företagskunder i en mängd olika typer av fastigheter. Vi målar, snickrar och renoverar. Alltid med ett mål att leverera kvalitetssäkrade resultat som kommer att ge både bruksvärde och ekonomiska värdeökningar. Vi utför uppdrag i bl.a. Sorunda, Torö, Lisö, Tungelsta, Solsa, Kullsta & Grödby. Kontakta oss för en fri offert idag!

Utvändigt Måleri

Behöver ni hjälp med utvändigt måleri? Vi utför bl.a. målning & tvättning av fasader. 

Invändigt Måleri

Är det dags att måla om? Vi utför bl.a. målning & tapetsering av kök & badrum!

Renovering

Vi kan även hjälpa er med övriga renoveringstjänster så som till- & ombyggnad!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Gratis Prisförslag

  Frågor eller funderingar? Vi erbjuder en fri offert.

  ROT-Avdrag

  Nyttja ROT-Avdraget & få 30% rabatt på arbetskostnaden.

  Auktoriserade

  Vi har inom företaget certifierade målare.

  Allt inom Måleri i Nynäshamn Vi har utfört måleriarbeten i bl.a. Sorunda, Torö, Lisö, Tungelsta, Solsa, Kullsta & Grödby

  Er Lokala Målare i Nynäshamn 

  Oavsett om du ska måla om utvändigt eller invändigt, tapetsera om eller ordna en snygg design för din företagslokal så ordnar vi det åt dig. Under våra år i branschen har vi utfört målarjobb i privata hem: villor, lägenheter och radhus. Åt bostadsrättsföreningar, kyrkor och företag.

  En målerifirma med fingertoppskänsla

  När du anlitar oss anlitar du en totalentreprenör som tar varje uppdrag hela vägen. Du behöver inte krångla med att anlita separata entreprenadfirmor för olika delar av jobbet. Vår samlade kompetens och vårt breda kontaktnät garanterar att hela arbetet blir utfört med samma känsla för kvalitet.

  Våra tjänster i Nynäshamn

  Att måla eller bygga om är en investering för framtiden. Det är inte bara det att det personliga värdet av en fastighet ökar av en nymålning som fräschar upp eller renovering, du höjer också värdet inför en eventuell framtida försäljning. Hos oss kan du beställa en mängd olika tjänster för att höja både upplevelsen och det ekonomiska värdet. Bland våra tjänster finns: 

  • Invändig målning & Tapetsering
  • Fasadmålning & Fönstermålning
  • Renovering av hus, lägenheter, radhus, kontor, lokaler
  • Dörrmålning
  • Trapphusrenovering & målning
  • Färgsättning
  • Byte av träpaneler och träfasader

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-124 11 612
   Mail: offert@målarna.com

   Dags att måla om i Nynäshamn? Helhetslösningar inom måleri och renoveringar

   Ska ni måla om välj ett tryggt måleri 

   Alla våra projekt leds av en person som också fungerar som din kontaktperson. Med kontaktpersonen kan du hålla dig uppdaterad och föra en dialog genom hela arbetsprocessen. Det är en trygghet för dig samtidigt som det låter oss samordna arbetet så att det slutförs på ett effektivt och säkert sätt. 

   Helhetslösningar inom renovering

   Om du behöver rusta upp ditt hus eller fräscha upp kontoret är vi rätt firma för jobbet. Våra duktiga snickare och målare ser till att utföra jobbet på ett sätt som tveklöst kommer att göra dig nöjd. Vi utför också nybyggnationer som altaner, förråd, attefallshus och liknande.

   Kontakta oss innan ni målar om nästa gång för en gratis offert

   Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras – också det utan kostnad. Många av våra tjänster ger dig rätt till ROT-avdrag. Ta upp det med oss i samband med att du ringer så hjälper vi dig även med det.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

   Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

   Vad innebär ROT-Avdrag?

   I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

   Vad betyder totalentreprenör?

   Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

   Hur mycket kostar det att måla om?

   Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!

   Theo H, Tumba

   Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!

   Stefan, Enskede

   Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

   Lägenhetsägare, Mälarhöjden

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Fasadmålning Hus. Huddinge

   Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

   Ommålning Lägenhet. Södertälje

   Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

   Nymålat Garage. Västerhaninge

   Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-124 11 612
    Mail: offert@målarna.com