Målarna.com

Målare runt Gustavsberg & Värmdö

Om du planerar att bygga, renovera eller måla om på Värmdö i Stockholm kan du vända dig till oss. Med våra mer än 15 år i branschen har vi bevisad erfarenhet som samarbetspartner åt privat- och företagskunder samt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i bl.a. Gustavsberg, Djurö, Saltsjö-Boo, Ingarö, Hemmesta, Torsby, Vindö och Mörtnäs. Kontakta oss för en gratis offert idag!

Målning av Fasader

Vi målar, renoverar och bygger för kunder på och runt Stockholms Skärgård.

Målning & Tapetsering

Ta hjälp av våra kunniga, trevliga målare och övrig hantverkspersonal.

Renovering

Kontakta oss före renoveringen eller måleriet!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Allt inom Måleri kring Gustavsberg & Värmdö

Vi har utfört måleriarbeten i bl.a. Saltsjöbaden, Järla, Tollare, Jarlaberg och på Kvarnholmen.

En byggentreprenör med erfarenhet i Stockholms Skärgård

För att bara nämna några exempel har vi under vår verksamma tid utfört måleri och renoveringar i och på bland annat kyrkor, kontorsbyggnader, skolor, villor, sommarstugor och fritidshus. Vår verksamhet utmärks av noggrannhet, punktlighet och stort säkerhetsfokus.

En skicklig totalentreprenör inom renoveringar och måleri

  • Fasadmålning
  • Fondvägg
  • Fönstermålning
  • Tapetsering
  • Trapphusrenovering & trapphusmålning
  • Renovering

Målare med lång räckvidd

Vi utgår från Gustavsberg på Värmdö, därifrån har vi lång räckvidd och jobbar även i till exempel Nacka, , Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp, Gustavsvik, Eriksvik, Järla sjö, Saltängen, Tollare, Älta, Henriksdal, Ingarö och Stavsnäs.

En trygg måleripartner

När du anlitar oss får du telefonnummer och e-post till en kontaktperson. Med denne kan du föra dialog om projektet och du får löpande uppdateringar om hur arbetet fortskrider. Det innebär en trygghet för dig som kund, samtidigt som det låter oss samordna projektet på ett sätt som är så effektivt som möjligt för dig.

Måleri och bygg med rotavdrag

För att du ska kunna sänka din kostnad med rotavdraget krävs att det är din privatägda bostad som målas eller renoveras. Om ditt projekt uppfyller dessa villkor kan du få arbetet prissänkt med 30 procent. Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur rotavdraget fungerar.

Kontakta oss för att få hjälp av våra kunniga och trevliga målare

Det är enkelt att komma i kontakt med oss genom att skriva eller ringa. Beskriv för oss vad du vill ha hjälp med och övrigt kring dina önskemål så kan vi återkoppla till dig med en gratis offert. Du kan räkna med ett trevligt bemötande och professionalism i varje led av utförandet av ditt projekt.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?