Målarna.com

Målare i Uppsala, Uppland

Är det dags att fräsa upp träpanelen på sommarstugan? Behöver kontoret målas om eller är det kanske din butik som ska byta utseende? Vi har kunskapen som krävs för att målning på alla typer av butiker, lokaler, bostäder och fastigheter, från sommarstugor till skolor, sjukhus och kontor

Fasadmålning & Tvättning

Vi har över 15 års erfarenhet av branschen och arbetar alltid med hållbara färger, högkvalitativ a verktyg och välbeprövade metoder.

Måleri & Tapetsering

Professionalism är vårt ledord och vi brinner för att överträffa dina förväntningar - varje gång!

Renovering & Snickeri

När du anlitar en målerifirma är det viktigt att du kan känna dig trygg - både på hantverkarnas kompetens, men också på slutresultatet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Söker ni en målare runt Uppsala & Uppland?

Du hittar oss lokalt i Uppsala med omnejd, vilket innefattar Storvreta, Knivsta, Enköping, Svartbäcken, Salabacke, Luthagen, Kapellgärdet, Rosendal, Höganäs, Gränby, Fålhagen, Vårdsätra, Fjärdhundra, Valsätra, Höganäs, Lillsidan, Sommarro, Kungsängen, Nyby, Stabby, Lindbacken, Eklundshov, Östhammar och Tierp.

Vi uppfyller dina måleridrömmar

Har du alltid drömt om ett hem som känns personligt och som samtidigt ärmlinning och modernt? Vi har över 15 års erfarenhet av branschen och hjälper dig att välja den kulör som passar dig bäst. Med oss blir det enkelt att måla om i ditt hem och få det precis så där professionellt som du alltid velat ha. När vi ändå är igång kan vi även måla snickerier, tak eller renovera fasaden!

En målerifirma med totalentreprenad

Vi är stolta över att kunna erbjuda totalentreprenad i egen regi. Det har gjort det möjligt för oss att ge dig som kund den bästa servicen, så att du slipper vända dig till flera olika företag för att få arbetet slutfört. Det räcker således med att du väljer vårt målerifirma – därefter sköter vi resten! Välj från ett stort utbud av moderna och fina kulörer och se ditt drömhem ta form!

Vi garanterat trygghet hela vägen

För oss är det mycket viktigt att du som kund känner dig trygg och det finns flera sätt som vi säkerställer detta på. Vi ser bland annat till att endast duktiga och utbildade målare arbetar under vårt tak, samtidigt som vi har en komplett ansvarsförsäkring och en 100% nöjd kundgaranti till alla våra kunder. Vi erbjuder dig även kostnadsfria offerter, gratis platsbesök och möjlighet att få professionell rådgivning inför ditt projekt!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?